Látványos videó mutatja be a Dayka-átkötés forgalmi rendjének változásait

Megosztás

Van, aki első olvasásra is tökéletesen alkalmazza, vannak, akiknek jól jön egy kis vizuális segítség. A videó lépésről lépésre végigveszi a változásokat.

Kétperces videóban gyűjtötte össze az önkormányzat a Dayka-átkötés átadásával a környéken életbe lépett forgalmirend-változásokat. A Minap által készített képsorok nagy segítséget jelenthetnek a megértésben.

A videó célja, hogy megmutassa, hol változtak meg mások mellett a balra kanyarodás és a behajtás szabályai. Az átadás óta eltelt időszak tapasztalatai azt mutatják, hogy sokan megszokásból vezetnek és akarva-akaratlanul, de nem tartják be a megváltozott szabályokat. Pedig a Dayka-átkötésnél tényleg sok minden változott, ezért nem árt, ha mindenki odafigyel a tiltó és korlátozó táblákra. Ebben segít ez a videó.

A Dayka-átkötés forgalmi rendjének változásai Miskolcon

Kétperces videóban gyűjtötte össze az önkormányzat a Dayka-átkötés átadásával a környéken életbe lépett forgalmirend-változásokat. A videó célja, hogy megmutassa, hol változtak meg mások mellett a balra kanyarodás és a behajtás szabályai. Az átadás óta eltelt időszak tapasztalatai azt mutatják, hogy sokan megszokásból vezetnek és akarva-akaratlanul, de nem tartják be a megváltozott szabályokat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek